ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

34η

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ
2η μεγαλύτερη εταιρεία στη Γαλλία
2η μεγαλύτερη εταιρεία στην Ευρώπη
στον τομέα της καρδιολογίας

66

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
παγκοσμίως

100

ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ
λαμβάνουν καθημερινά
φάρμακα της Servier

21800

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

H Servier είναι μία διεθνής φαρμακευτική

Η Servier είναι ένας παγκόσμιος φαρμακευτικός όμιλος που διοικείται από ένα Ίδρυμα. Στηριζόμενος σε μια σταθερή γεωγραφική παρουσία και με έσοδα ύψους 4,7 δισεκατομμυρίων ευρώ το 2021 τα οποία επιτεύχθηκαν σε 150 χώρες, η Servier απασχολεί 21.800 άτομα παγκοσμίως. Η Servier είναι ένας ανεξάρτητος όμιλος που επενδύει πάνω από το 20% των εσόδων της στην έρευνα και την ανάπτυξη κάθε χρόνο. Για την επιτάχυνση της θεραπευτικής καινοτομίας προς όφελος των ασθενών, ο Όμιλος δεσμεύεται για ανοικτή και συνεργατική καινοτομία με ακαδημαϊκούς εταίρους, φαρμακευτικές ομάδες και εταιρείες βιοτεχνολογίας. Ενσωματώνει επίσης τη φωνή του ασθενούς στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων του, από την έρευνα έως την υποστήριξη πέρα από το χάπι.

Ως ηγέτης στην καρδιολογία, η φιλοδοξία του Ομίλου Servier είναι να γίνει ένας αναγνωρισμένος και καινοτόμος παίκτης στην ογκολογία. Η ανάπτυξή του βασίζεται σε μια συνεχή δέσμευση για καρδιαγγειακές και μεταβολικές παθήσεις, ογκολογία και ανοσοφλεγμονώδεις και νευροεκφυλιστικές παθήσεις. Για την προώθηση της πρόσβασης στην υγειονομική περίθαλψη για όλους, ο Όμιλος Servier προσφέρει επίσης μια σειρά ποιοτικών γενόσημων φαρμάκων που καλύπτουν τις περισσότερες παθολογίες.

Το θεμέλιο των ενεργειών μας

Αντλούμε την έμπνευσή μας από τον Προορισμό μας, με βάση τις Αξίες μας και οδηγό το Όραμά μας. Αυτοί είναι οι πυλώνες και η ταυτότητά μας. Οι εργαζόμενοι του Ομίλου Servier παγκοσμίως είναι δεσμευμένοι στη θεραπευτική πρόοδο ώστε να υπηρετούν τις ανάγκες των ασθενών. Εργάζονται καθημερινά με πάθος για να προσφέρουν φροντίδα στους ασθενείς και να σώσουν ζωές.

Ο προορισμός μας

Είμαστε δεσμευμένοι στη θεραπευτική πρόοδο ώστε να υπηρετούνται οι ανάγκες των ασθενών με τη συμβολή των επαγγελματιών υγείας. Μέσα από τις πράξεις μας συμβάλλουμε στο να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές έναν κόσμο που θα μπορεί να διασφαλίσει την πρόσβαση στη μέγιστη δυνατή φροντίδα υγείας για όλους

Το όραμά μας

Τοποθετούμε τον ασθενή και την καινοτομία στο επίκεντρο όλων των δράσεών μας Προάγουμε την ατομική και συλλογική δέσμευση, ως κινητήρια δύναμη του Ομίλου μας Εγγυόμαστε την ανεξαρτησία μας και την ικανότητά μας για μακροπρόθεσμες επενδύσεις Είμαστε μία εταιρεία παγκόσμιας εμβέλειας

Ανακαλύψτε τις 4 αξίες μας

ΤΟΛΜΗ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ
Αναλαμβάνουμε να παρέχουμε καινοτόμες θεραπευτικές λύσεις. Οδηγούμενοι από πνεύμα πρωτοπορίας, τολμούμε, προσπαθούμε, μαθαίνουμε και επιτυγχάνουμε όλοι μαζί

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ
Δουλεύουμε συλλογικά με κάθε ευκαιρία για να συμβάλλουμε στο κοινό καλό. Αναπτυσσόμαστε δουλεύοντας συλλογικά, αξιοποιώντας την εμπειρία και την συνεισφορά όλων.

ΦΡΟΝΤΙΔΑ
Προετοιμαζόμαστε για το μέλλον, ενστερνιζόμενοι ανθρωποκεντρικά και περιβαλλοντικά ζητήματα. Η κινητήριος δύναμη μας είναι η μέριμνα μας για την υγεία και την ικανοποίηση όλων.

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Η συνεχής ανάπτυξη του Ομίλου είναι ζωτικής σημασίας. Οποιεσδήποτε προκλήσεις και να αντιμετωπίσουμε, δεσμευόμαστε για την τήρηση των υποσχέσεών μας.

Μια ολοκληρωένη παροχή θεραπευτικών λύσεων

Η Servier δεσμεύεται οι δράσεις της να σχεδιάζονται για τον ασθενή αλλά και μαζί με τον ασθενή, από την έρευνα μέχρι την συνεισφορά καινοτόμων θεραπευτικών λύσεων.

100 εκατομμύρια ασθενείς παγκοσμίως λαμβάνουν καθημερινά τα φάρμακα του Ομίλου.

Ένα ευρύ φάσμα πρωτότυπων φαρμάκων της Servier

Ποιοτικά γενόσημα φάρμακα

Ψηφιακή τεχνολογία για τις υπηρεσίες υγείας του αύριο

ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ

Το μοντέλο έρευνας και ανάπτυξης που εφαρμόζουμε εξελίσσεται συνεχώς, με στόχο την επιτάχυνση της διάθεσης φαρμάκων που να ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες των ασθενών. Η επικείμενη λειτουργία του Ερευνητικού Ινστιτούτου Paris‑Saclay της Servier απεικονίζει πλήρως την απόφασής μας να διεξάγουμε πιο ανοικτές, ευέλικτες και παραγωγικές έρευνες, με στόχο την εξυπηρέτηση των ασθενών.

Για να ανακαλύψει νέες θεραπείες που βελτιώνουν τη ζωή των ασθενών, η Servier επενδύει κατά μέσο όρο το 20% των εσόδων από τις πωλήσεις της (εκτός από τα γενόσημα φάρμακα) στην έρευνα και ανάπτυξη. Ο Όμιλος επικεντρώνει τις προσπάθειες έρευνας και ανάπτυξης σε πέντε θεραπευτικούς τομείς όπου οι ανάγκες είναι σημαντικές. Η Servier σκοπεύει να αφιερώσει το 50% του παγκόσμιου προϋπολογισμού της για την έρευνα και ανάπτυξη στην αναζήτηση θεραπειών για τον καρκίνο

*Των πρωτότυπων φαρμάκων

ΟΓΚΟΛΟΓΙΑ
ΑΝΟΣΟΦΛΕΓΜΟΝΩΔΗ ΝΟΣΗΜΑΤΑ
ΚΑΡΔΙΟΜΕΤΑΒΟΛΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ

Ερευνητικο ινστιτουτο paris-saclay της servier

Ένα σημαντικό βήμα προς την εξασφάλιση πιο ανοικτής, δυναμικής και παραγωγικής έρευνας για την εξυπηρέτηση των ασθενών.

  • Ερευνητικές εγκαταστάσεις 45.000 τ.μ.
  • Κοιτίδα νεοφυών εγχειρημάτων
  • Επένδυση 350 εκατομμυρίων ευρώ
  • Η Servier θα είναι η μοναδική διεθνής φαρμακευτική εταιρεία με παρουσία σε αυτό το μοναδικό συγκρότημα.

Μια μακροχρόνια και προσωπική σχέση

Λόγω του πεδίου ενδιαφέροντος και της πολυπλοκότητας της επιστήμης στις μέρες μας, απαιτείται η ύπαρξη ενός ανοικτού και συνεργατικού δικτύου μεταξύ όλων των φορέων που συμμετέχουν στην έρευνα. Γι’ αυτό κι εμείς συνεχώς αναζητούμε ενεργά νέες ερευνητικές συνεργασίες, με ακαδημαϊκούς οργανισμούς, αλλά και με άλλους φαρμακευτικούς ομίλους και εταιρείες βιοτεχνολογίας. Η επιλογή να συνεργαστείτε μαζί μας αποτελεί μακροπρόθεσμη επένδυση, μέσω της δομής λειτουργίας μας ως ίδρυμα. Σημαίνει επιλογή της επιστημονικής και ιατρικής αριστείας, με τους κορυφαίους επιστήμονες και το ευρύ δίκτυο ειδικών που διαθέτουμε. Κάθε συνεργασία είναι μοναδική και δημιουργεί μια προσωπική σχέση.

Ένα ισχυρό βιομηχανικό δίκτυο

Η Servier διαθέτει βιομηχανικό δίκτυο που περιλαμβάνει 16 μονάδες παραγωγής σε ολόκληρο τον κόσμο. Το ολοκληρωμένο βιομηχανικό μοντέλο επιτρέπει να ελέγχονται όλα τα στάδια του κύκλου ζωής των φαρμάκων, εγγυάται την ύπαρξη σταθερού επιπέδου ποιότητας και διασφαλίζει την ευελιξία της παραγωγικής ικανότητας.

Θετική επίδραση στην κοινωνία

Ο όμιλος έχει υιοθετήσει μια προορατική προσέγγιση για την εταιρική υπευθυνότητα. Η δομή της προσέγγισης αυτής στηρίζεται σε 4 δεσμεύσεις, στις οποίες συνυπάρχουν 17 πρωταρχικές προκλήσεις, που προσδιορίστηκαν μέσω ανάλυσης με βάση τις κατευθυντήριες οδηγίες του προτύπου ISO 26000 και μέσω συνεντεύξεων με φορείς ενδιαφέροντος.

Από το 2016, ο φιλανθρωπικός οργανισμός Mécénat της Servier υποστηρίζει πρωτοβουλίες γενικού ενδιαφέροντος στη Γαλλία και σε άλλες χώρες, σε τομείς που σχετίζονται με την περίθαλψη, την εκπαίδευση και τη ζωή της κοινότητας. Περισσότερες πληροφορίες:

https://volunteer.servier.com/en/