Η Servier Hellas πιστοποιείται για ακόμη μία χρονιά ως Κορυφαίος Εργοδότης στην Ελλάδα και την Ευρώπη!

Για ακόμη μία χρονιά η Servier Hellas κατακτά τον τίτλο του κορυφαίου εργοδότη τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη, λαμβάνοντας τις διακρίσεις Top Employer Greece 2023 και Top Employer Europe 2023.

Κάθε χρόνο, το Top Employers Institute, πιστοποιεί εταιρείες που δεσμεύονται να παρέχουν το καλύτερο δυνατό εργασιακό περιβάλλον στους ανθρώπους τους μέσω καινοτόμων και ανθρωποκεντρικών πρακτικών HR. Εφαρμόζοντας καθημερινά σύγχρονες πρακτικές, σχετικά με τη Διαχείριση του Ανθρώπινου Δυναμικού, και με γνώμονα τους έξι βασικούς πυλώνες του προγράμματος – Steer, Shape, Attract, Develop, Engage και Unite –, δίνοντας φέτος μεγάλη έμφαση και επενδύοντας σε προγράμματα που αφορούν στο Μετασχηματισμό του Ομίλου (Transformation Projects), η Servier καταφέρνει και για το 2023 να συγκαταλέγεται μεταξύ των οργανισμών αυτών.

Με τη δέσμευσή της για συνεχή βελτίωση, μένει πιστή στο έργο της με στόχο τη διασφάλιση ενός ανθρωποκεντρικού περιβάλλοντος εργασίας, που πάνω απ’ όλα σέβεται τον άνθρωπο και ενισχύει και αναδεικνύει τα ταλέντα και την αξία της ομάδας. Ένα εργασιακό περιβάλλον που στοχεύει στην ευημερία, την ανάπτυξη και την εξέλιξή κάθε μέλους της ομάδας.