Με στόχο την ανταπόδοση στην κοινωνία, η Servier Hellas οργάνωσε και εφάρμοσε στις 18 Σεπτεμβρίου 2019 μια πρωτοβουλία Εταιρικής Υπευθυνότητας στην κεντρική Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Βόλο.

Περισσότερα από 80 άτομα – από όλη τη χώρα – βάζοντας το καλύτερο χαμόγελο στα πρόσωπά τους και φορώντας τις στολές τους, συνέβαλαν στη στήριξη του Ορφανοτροφείου του Βόλου μέσω μιας εταιρικής εθελοντικής δράσης ύψιστης αξίας.

Χωρισμένοι σε δύο ομάδες, ξαναέβαψαν μαζί με τα παιδιά τους εσωτερικούς τοίχους του Ορφανοτροφείου, ενώ για τους λάτρεις των σπορ διοργανώθηκε μια «Ακαδημία Μπάσκετ» με πιστοποιημένους προπονητές οι οποίοι διασκέδασαν τα παιδιά και τα εκπαίδευσαν στις βασικές αρχές του αθλητισμού.

Μετά το γεύμα όλοι μαζί, οι άνθρωποι της Servier Hellas συγκεντρώθηκαν στην αυλή μαζί με τα 18 παιδιά που φιλοξενεί το Ορφανοτροφείου του Βόλου για μια πολύ ξεχωριστή στιγμή: κάθε παιδί έλαβε το δικό του μοναδικό δώρο, το οποίο περιλάμβανε ένα ζευγάρι καινούργια παπούτσια, μία καινούρια σχολική τσάντα και σχολικά είδη.

Μία απίστευτα συναισθηματική εμπειρία για όλους τους συνεργάτες της Servier Hellas που συμμετείχαν σε αυτήν παρέχοντας σε όλους τους ανθρώπους την ευκαιρία να φωτίσουν τις ζωές των παιδιών και να φέρουν χαμόγελα στα πρόσωπά τους.